Halltorps Gästgiveri

Adress: Landsvägen Halltorp 105, 387 92 Borgholm
Telefon: 0485-85 000
Internet: www.halltorpsgastgiveri.se
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
GPS: Latitud: 57.327077 / Longitud: 17.008456

VÄLKOMMEN TILL ÖLANDS ÄLDSTA HERRGÅRD

Halltorp har anor från 1100-talet och var ursprung-ligen en kungsladugård under Borgholms Kungs-gård. Det första kända namnet på gården var Hauldtorp. Idag är mangårdsbyggnaden från 1700-talet förvandlad till ett gästgiveri av högsta klass. Läs mer om vad vi erbjuder här nedan.

Vårt kök är välkänt och vi tar inga genvägar. Endast de bästa, ofta lokala, råvarorna används. Vi serverar både nyskapande rätter och klassiskt öländska och småländska delikatesser. Vår passion för mat och råvaror hittar du både i vår restaurant och i vår för året nya satsning med Brasserie & Café.

Vill du bo kvar tror vi att du kommer att känna dig som hemma i våra trevliga rum. Halltorps Gästgiveri håller öppet alla dagar i veckan – kom när det passar dig.

Halltorps Restaurant

Välkommen att prova vår nya à la carte menu med temat Hållbar gastronomi. Vi använder lokalaprodukter och kryddor från vår egen trädgård.

Halltorps Brasserie & Café

Detta år har vi öppnat Halltorps Brasserie & Café. Här serverar vi en klassisk brasserimenu och Halltorps bakverk från vårteget bageri.

Halltorps Hotell

Övernatta i ett av våra trevliga och personligt inredda hotellrum. Alla rum är olika varandra, och vi lovar att du som gäst ska får en avkopplande vistelse.

Wellnes Spa

Ta hand om såväl kropp som själ i vår relaxavdelning eller avnjut någon av våra spa-behandlingar. Kombinera gärna med vår frukostbuffé.

Öppet alla dagar!Dela den här sidan:
  • Annonsera där du syns

  • 0485-100 58

  • Ölandsmagazinet

  • 1
  • 2
  • 3

addthis - Delningsmodul